Астън Вила е готов да направи опит да привлече звездата

...
Астън Вила е готов да направи опит да привлече звездата
Коментари Харесай

Астън Вила вади оферта за Айвън Тони

Астън Вила е подготвен да направи опит да притегли звездата на Брентфорд Айвън Тони. Мениджърът на бирмингамци Унай Емери желае още да усили нападателната мощност на отбора и да откри подобаващ сътрудник на Оли Уоткинс в предни позиции. Именно поради това той е насочил взор към 27-годишния англичанин, написа " Футбол Инсайдър ".

Тони прави най-силния сезон в кариерата си с екипа на " пчеличките ". Той има 20 гола в 33 мача в Премиър лийг и страхотното му показване не остана неусетно от британските грандове. Астън Вила може да има много сериозна конкуренция за подписа му. Той е свързван още с интерес от страна на Челси, Манчестър Юнайтед, Тотнъм и Нюкасъл.
 Дайте своите прогнози за дербито сред Ливърпул и Тотнъм в Carlsberg “Домът на почитателите ” Дайте своите прогнози за дербито сред Ливърпул и Тотнъм в Carlsberg “Домът на почитателите ”
Нападателят има контракт с Брентфорд до 2025 година и от клуба не са притиснати да го продават. Очаква се шефовете на " пчеличките " да изискат най-малко 50 милиона евро за правата на най-ценния си футболист.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР