Assassin’s Creed Mirage е вече на пазара и получава положителни

...
Assassin’s Creed Mirage е вече на пазара и получава положителни
Коментари Харесай

Assassin’s Creed Mirage получава New Game+ режим

Assassin’s Creed Mirage е към този момент на пазара и получава позитивни оценки, само че скоро играчите ще получат нови характерности: New Game+ и Permadeath режими.

2023 не беше добра за Ubisoft. Още първоначално ѝ френското студио регистрира компликации в бизнеса си, отразени в занимателен растеж на продажбите, анулирани и отсрочени планове, потребността от стесняване на разноските и неизбежните съкращения на личен състав. Но Assassin’s Creed Mirage може да се яви основна за компанията. Играта е с надалеч по-малък свят от последните две игри от сериите за асасина, като се завръща към корените на поредицата с повече стелт детайли и приказния Багдад. Играта се явява крайъгълен камък за Assassin’s Creed, за който Ubisoft са подготвили не една, а няколко игри. Мобилни заглавия, пътешествия до Китай и феодална Япония и куп изненади, за които занапред ще разбираме. И да не забравяме любопитния план Infinity, за който към момента не знаем доста. От описанието му звучи като че ли това ще е самобитен уеднаквен интерфейс, от който ще може да достигате до всяка една от сериите, действайки на правилото на „ Анимус “, само че занапред ще разбираме повече за него.

Междувременно стана ясно, че през декември Ubisoft ще разгласява гратис обновяване за Mirage. С него ще се появят и към този момент упоменатите New Game+ режим и нараснала компликация с вмъкването на непрекъсната гибел за героя ви за всички компликации. Все още не е известна съответната дата, на която ще излезе това гратис обновяване, само че студиото дава обещание да даде повече детайлности скоро.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР