Asphalt 9: Legends дебютира на сгъваеми смартфони с адаптация към

...
Asphalt 9: Legends дебютира на сгъваеми смартфони с адаптация към
Коментари Харесай

HONOR и Gameloft обединяват усилията си, за да подобрят гейминг изживяването при сгъваемите смартфони

Asphalt 9: Legends дебютира на сгъваеми смарт телефони с акомодация към огромен екран и усъвършенствана резолюция при 120 фрагмента в секунда

Светлин Желев 22:20 | 14.02.2024 0 Сподели

Най-четени

ТелефониЕмил Василев - 17:30 | 11.02.2024

Ето какво в действителност значи буквата „ i “ в iPhone

IT НовиниДаниел Десподов - 16:25 | 12.02.2024

Най-неочаквано вълците-мутанти покрай Чернобил са развили резистентност против рака

КосмосЕмил Василев - 12:45 | 13.02.2024

Руският галактически товарен транспортен съд „ Прогрес МС-24 “ изгоря в атмосферата, останките му паднаха в Тихия океан

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

Глобалният софтуерен бранд HONOR разгласи партньорството си с гейминг специалиста Gameloft. То усъвършенства гейминг преживяването на сгъваемия PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR. В резултат на това съдействие потребителите ще се насладят на нова версия на известното заглавие Asphalt 9: Legends. В нея играта е особено приспособена към огромните екрани на сгъваемите смарт телефони. Това е и световният дебют на геймплей със 120 фрагмента в секунда при по-висока резолюция в категорията на сгъваемите устройства. Предоставя се несравнимо гейминг преживяване, друго от всичко, виждано до момента. Истински прогрес в екосистемата на сгъваемите смарт телефони, учреден на съдействие и взаимни нововъведения.

„ HONOR продължава да се утвърждава като основен състезател в екосистемата на сгъваемите смарт телефони с непрекъснатия си ангажимент за развиване и затвърждаване на конкурентното си преимущество посредством неприкритост и съдействие “, сподели Фей Фанг, президент на продуктова линия в HONOR.

„ Най-новата ни колаборация с Gameloft за усъвършенстване на гейминга на емблематичния ни сгъваем смарт телефон PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR е доказателство за нашия ангажимент да създадем най-хубавото преживяване в сгъваемите смарт телефони за потребителите на HONOR устройства. Чрез съдействие, което усъвършенства хардуерната и софтуерна интеграция при сгъваемите устройства, HONOR цели да сътвори взаимноизгодна екосистема, която дава най-модерната технология на потребителите “.

„ Предишният опит ни демонстрира, че стремежът към тъничък и лек дизайн при сгъваемите смарт телефони постоянно е в ущърб на софтуерната им продуктивност и графичен потенциал. Това води до празнота на пазара за основаване на по-модерни гейминг преживявания “, сподели Хенри Пан, вицепрезидент на световни разработки в Gameloft.

„ Сътрудничеството ни с HONOR съчетава опита ни в създаването на игри за мобилни устройства с опита на HONOR в безпроблемната интеграция на програмен продукт и хардуер в сгъваемите устройства. Резултатът е водещо в промишлеността завладяващо преживяване с Asphalt 9: Legends за световните геймъри “.

HONOR си партнира с Gameloft, с цел да усъвършенства гейминг преживяването на PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR. Така той става първата компания в света, предлагаща геймплей със 120 фрагмента в секунда на сгъваем смарт телефон с Asphalt 9: Legends.

С тази кадрова периодичност мобилните състезатели могат да се възползват от по-плавна графика, която ги потапя в Dragon Race и Festive Sparks, най-новите сезони на Asphalt 9: Legends. Тя трансформира дрифта с първокласни коли под северното зарево в действителност. Това разрешава и по-бързо време за реакция на спортните геймъри, които желаят да извършват каскади. Те могат да карат супер бързо и да профучават около съперниците си по виртуално пресъздадените улици на разнообразни градове по целия свят.

HONOR и Gameloft основават Asphalt 9: Legends, с цел да дават на геймърите плавни и висококачествени изображения. Те водят до ултрабързи времена за реакция, съвършено настроени към огромен сгъваем екран за поглъщащо образно и звуково преживяване.

Магията се случва посредством реконструиране на процеса на обрисуване при мобилните игри. Използва се технология за подмяна на шейдъри и видоизменение на физически текстури. Всичко става с основана на графичен процесор технология за реорганизация на контури. Така се интегрират и опциите за обрисуване на графики при сгъваемите устройства с изкуствен интелект,

Изцяло новото завладяващо игрово преживяване на огромен екран съставлява още една забележителна стъпка напред за HONOR в устрема им да основат взаимноизгодна екосистема

Компаниите се открият устойчиво в челните редици на всеобщата интеграция на сгъваемите устройства за необятната аудитория. Адаптирането на Asphalt 9: Legends към PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR е образец за интердисциплинарна иновация. Пример е за това по какъв начин и двете компании са заложили на откритостта и съдействието, с цел да придвижат сферата на гейминга на сгъваеми смарт телефони напред. Успехът на това партньорство е взор към бъдещето в софтуерната акомодация на екосистемата на сгъваемите смарт телефони.

Оптимизираната версия на Asphalt 9: Legends ще бъде пусната в Гугъл Play за HONOR Magic V2 и PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR през февруари 2024 година Всички консуматори на серията HONOR Magic V2 ще имат опцията да се насладят на това надградено завладяващо игрово преживяване на сгъваем смарт телефон за първи път.

HONOR Magic V2 е разполагаем в България на целесъобразна цена на дребно от 3599 лева с Данък добавена стойност с 16GB RAM и 512GB памет и се предлага в лилаво и черно. Допълнителни детайлности по отношение на световния дебют и цената на PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR ще бъдат разкрити скоро.

Не пропускайте да прочетете нашето ревю на HONOR Magic V2. По време на премиерата на устройството в Германия и в дните преди този момент го изпробвахме съществено. То отговори на всичките ни условия. Дава в действителност повече от това, което чакаме от сгъваем смарт телефон. Въпреки хардуерната мощност, впечатляващ е дизайна. Моделът е неповторимо тъничък и лек. Без проблем влиза в джоб на тесни дънки да речем. Освен фино, устройството е и много леко. Именно това, дружно с хардуерните преимущества несъмнено го прави в действителност забавно. В момента това е най-интригуващия сгъваем смарт телефон на пазара. Цената е висока в действителност, само че задачата на Honor е в идващите модели тя да бъде даже сваляна. Това, разкриха пред нас те в изявление, което също ще споделим скоро с вас.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР