АСПЕН, Колорадо (AP) — Независимо дали изборите са сериозни или

...
АСПЕН, Колорадо (AP) — Независимо дали изборите са сериозни или
Коментари Харесай

Айлийн Гу избира „Всичко от горе“, когато е изправена пред избори, включващи каране на ски, Станфорд и стил

АСПЕН, Колорадо (AP) — Независимо дали изборите са съществени или от по-тривиално естество, Айлийн Гу отхвърля да бъде подгъната.

Две години откакто избухна на международната сцена на Зимните игри в Пекин, 20-годишната олимпийска шампионка, отличничка студентка и фешън модел остава толкоз комфортна на стилния подиум, колкото халфпайп. Тя намира толкоз наслада да се опълчва на класическата физика в планината в Аспен, колкото и да изследва квантовата физика в класната стая в Станфорд.

Тя би могла да бъде, казано на езика на 2024 година, също толкоз подобаваща за света на „ Барби “ като тази на „ Опенхаймер “. На въпроса, който в последно време погълна света на поп културата, който тя населява и върху който въздейства – кой филм избра? — не е изненадващо, че тя не откри причина да играе обичани.

По време на широкообхватно изявление с Асошиейтед прес преди X Games Aspen, Гу сподели, че е намерила посланието в „ Барби “ за овластяването на дамите „ доста завладяващо “ и, да, тя счита, че Марго...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР