Аспарагинът е аминокиселина - блок от белтъчини – чието наименование

...
Аспарагинът е аминокиселина - блок от белтъчини – чието наименование
Коментари Харесай

Събудете Се! Ракът Идва От Храната, С Която Захранваме Страшната Болест! Ето Как Да Се Предпазим!

Аспарагинът е аминокиселина - блок от белтъчини – чието название идва от аспержите. Счита се, че оказва помощ против стареенето, затлъстяването, защищава черния дроб и е нужен за поддържане на равновесието и централната нервна система.

Изследванията, извършени от учените от Кеймбридж, демонстрират, че диета с ниско наличие на аспаргин или медикаменти, които блокират неговото асимилиране, стопират развиването на туморите на рака на гърдата, написа Вести.бг.

Друго изследване, на университета в Глазгоу, сочи, че понижаване на приема на артикули, съдържащи серин и глицин, забавят развиването на лимфома и чревните ракови болести.

Според учените към този момент е ясно, че другите типове рак зависят от храните, които одобряваме. Раковата клетка би трябвало да премине през големи промени, с цел да се популяризира и да сътвори метастази. Необходимо е първо да се откъсне от основния израстък, след това да оцелее в кръвта и най-после да успее да се откри в здрава част от тялото. В множеството случаи на рак, смъртоносни се оказват точно метастазите, написа новини.бг.

Липсата на аминокиселни в диетата обаче също може да има тежки последици за здравето. Те са жизненоважни за човешкия живот. Ето за какво е значимо пациентите да не изключват изцяло характерна хранителна група от диетата си, без да са се съветвали с доктор.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР