Асоциацията на професионалните тенисисти (ATP) обяви, че е започнала разследване

...
Асоциацията на професионалните тенисисти (ATP) обяви, че е започнала разследване
Коментари Харесай

Бивша приятелка поднесе подарък на олимпийски шампион, раз...

Асоциацията на професионалните тенисисти (ATP) разгласи, че е почнала следствие за домашно принуждение против олимпийския първенец Александр Зверев.

През предишния октомври тенисистката Олга Шарипова упрекна германеца в принуждение, а в следствие той отхвърли всички обвиенния.

През август Шарипова още веднъж атакува своето бивше гадже с изказванието, че той я е блъснал в хотелска стая по време на Мастърса в Шанхай през 2019-а.

До момента ATP бе съществено подложен на критика, че не подхваща никакви дейности, в това число и от първенеца в Големия шлем АНди Мъри.

В публично изказване на организацията се споделя: " ATP напълно осъжда всякаква форма на принуждение и ще проверява обвинявания, които са отправени към наши участници ".

Един от шефовете на ATP Масимо Кавели добави: " Обвиненията против Александър Зверев са съществени и имаме отговорността да ги вземем в поради. Надяваме се следствието ни да разреши да изясним обстоятелствата и да стигнем до нужните дейности. Зверев е склонен с следствието и отхвърля всички обвинявания ".

В предишното към Зверев имаше обвиняване и от друга негова някогашна другарка - Бренда Патеа, която разгласи, че е бременна от него, написа dir.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР