Асоциация Интерактивна България представи един от новите си проекти -

...
Асоциация Интерактивна България представи един от новите си проекти -
Коментари Харесай

Създават интерактивна карта, която ще показва възможностите на бизнеса

Асоциация " Интерактивна България " показа един от новите си планове - интерактивна карта, която ще демонстрира опциите на бизнес организациите. Това ще разреши по-лесното авансово изследване на компаниите, означиха от асоциацията на конференция в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция.

Проектът Share Bulgarian Business Сподели българския бизнес беше показан от Адриан Илиев от асоциацията, от ръководителя на БТПП Цветан Симеонов и от Кристиян Костов от Профит.бг. Картата ще показва по друг метод на разнообразни вложители опциите на българския бизнес. Тя е продължение на плана " Сподели България ", който се е появил преди три години, уточни Илиев.

Цветан Симеонов означи, че картата ще дава сигурност по отношение на източниците на информацията, оповестена на нея. Това разрешава на компаниите да спестят процеса на опознаване и на наемане на локални хора, които да ревизират данните, разяснява той и добави, че това ще е спомагателен източник на данни, какъвто е комерсиалният указател.

Представен беше и още един план на асоциацията - " Интерактивно обучение ", който се прави взаимно със 119 СУ " Акад. Михаил Арнаудов ". Заместник-директорът на учебното заведение Ирина Филипова уточни, че платформата може да откри приложение в безусловно всички дисциплини от 1 до 12 клас.

Кирил Янкулов означи, че в основаването на плана са работили седем организации от четири страни - България, Чехия, Англия и Италия. Целта е да се основат новаторски просветителни практики, ориентирани към визуализиране на образователно наличие в междинното обучение. Предстои през това лято да се направи огромно образование на учители за работа с платформата.

На конференцията бе разгласен и народен конкурс за избор на 24 обекта или събития, на които да бъде направено 360-градусово снимане, които да добавят наличието на " Сподели България ". Предложенията могат да се показват до 10 май във фейсбук страницата на Share Bulgaria. От асоциацията показаха, че до момента наличието в страницата има съвсем 30 млн. гледания от целия свят.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР