Асмаа Мохамед, една от съпругите на първия лидер на терористичната

...
Асмаа Мохамед, една от съпругите на първия лидер на терористичната
Коментари Харесай

Първата съпруга на убития лидер на ИДИЛ: Беше обсебен от жените – имаше на разположение 10, които му задоволяха нуждите

Асмаа Мохамед, една от съпругите на първия водач на терористичната формация „ Ислямска страна “ (ИДИЛ) Абу Бакр ал-Багдади, разкри, че в продължение на петте години от „ самопровъзгласилия “ се халифат в Ирак и Сирия „ обсесията “ от дами и секс робини са взели превес над религията.

„ През въпросния интервал всички бяха захласнати от дамите. Халифатът се трансформира от Ислямска страна в Държава на дамите “, показа Асмаа Мохамед в изявление за саудитския канал Ал Хадат от Ирак, където сега се намира под домакински арест.

Облечена от глава до пети в черно було, първата жена до Ал-Багдади, която опита да се самозапали дружно с три от децата си през 2019 година по време на военна интервенция на Съединени американски щати в Сирия, съобщи, че водачът на ИДИЛ по това време е разполагал с 10 секс робини, които да му задоволят потребностите.

По думите на Мохамед брачният партньор ѝ бил дотам захласнат от дамите, че се оженил за няколко, най-малката от които била иракчанка на 14 години – щерка на един от тарторите в „ Ислямска страна “. Сред булките имало и една чеченка.

Всички началници в ИДИЛ си имаха държанки от общността на язидите, добавя още тя.

Язидите бяха подложени на нечовечен геноцид от терористичната формация, а девойките биваха отвличани, изнасилвани и продавани като секс робини, напомнят от своя страна правозащитни организации.

Имаше толкоз дами и се отнасяше с тях като че ли нямаха никаква стойност, въобще не зачиташе шериата, както твърдеше. Вървеше тотално против исляма, описа още Мустафа, която добави, че нееднократно се е опитвал да я убеди в легитимността на половата употреба.

Към днешна дата Асмаа Мохамед е повече от уверена, че разпадането на ИДИЛ е било за положително и че организацията в никакъв случай повече няма да се възвърне във типа, в който е била.

Абу Бакр ал-Багдади бе погубен в следствие от въздушна офанзива на Съединени американски щати през 2019 година

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР