Аслан Карацев със сигурност няма да запомни с добро участието

...
Аслан Карацев със сигурност няма да запомни с добро участието
Коментари Харесай

Карацев отпадна в квалификациите, след като не се записа в основната схема


Аслан Карацев сигурно няма да запомни с положително присъединяване си в ATP 250 шампионата в Щутгарт. Сезонът на трева стартира по много срамен метод за миналогодишния полуфиналист на Australian Open, като претърпяното проваляне бе единствено върхът на айсберга.

Карацев е №41 в международната класация и затова напълно резонно се очакваше той да играе в главната скица на конкуренцията в Германия. Вместо това обаче името на руснака се появи измежду участниците в пресявките. Оказа се, че повода за необикновената обстановка е че той е пропуснал периода за записване в главната скица.

Това обаче не бе краят на неволите на руснака. Той изненадващо отпадна още на старта на пресявките, откакто претърпя проваляне с 6-7(2), 1-6 от квалификанта Доминик Щрикер.

Очаква се шампионатът в Щутгарт да е много мощен, като лидер на схемата а Стефанос Циципас, а втори подложен е Матео Беретини, който се завръща на корта след интервенция на дясната ръка. Другите двама най-високо сложени играчи са полуфиналистите от Уимбълдън Хуберт Хуркач и Денис Шаповалов, а измежду останалите участници са Анди Мъри, Ник Кирьос, Николоз Басилашвили и Фелисиано Лопес.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР