Аслъ Енвер, която царуваше в телевизионния ни праймтайм през цялата

...
Аслъ Енвер, която царуваше в телевизионния ни праймтайм през цялата
Коментари Харесай

Кой е тайният любовник на Сюрея Боран?

Аслъ Енвер, която царуваше в телевизионния ни праймтайм през цялата 2020 година с ролята си на Сюрея Боран в „ Завинаги ”, още веднъж ще се подвизава в най-гледаното време на Би Ти Ви. Частният народен канал е закупил одеве нова хитова сапунка с чаровната актриса – „ Вавилон ”. 62-ата епизода на продукцията ще се излъчват у нас под заглавието „ Изборът ”.

Госпожа Енвер искаше да си почива най-малко 2 години след края на фотосите за „ Завинаги ”, само че продуцентите на „ Вавилон ” провалиха проектите й. Миналото лято тя получи предложение, което нямаше по какъв начин да откаже – да партнира на Халит Ергенч (Онур в „ 1001 нощи ” и султан Сюлейман във „ Великолепният век ”) в новата сага, против което да й бъде заплатен „ галактически ” хонорар.

„ Понякога нещата не стават по този начин, както си ги мислиш. Мечтаех си за дълга почивка, бях решила да се поотдалеча от камерите, само че ориста реши друго ”, разяснява наскоро звездата в свое изявление. След „ Вавилон ” тя снима и още един сериал – поредност, финансираната от стрийминг платформата „ Нетфликс ”.

Аслъ не постоянно е била хубавицата, която познаваме от дребния екран. В ранната си младост тя тежала с 20 кг повече, имала топчесто лице и сплеснат нос. В оня интервал мъжете не въздишали по нея, а мнозина даже я считали за грозновата.

От наднорменото си тегло Енвер се избавила с фрапантна диета. Тя изключила напълно въглехидратите от менюто си, а наблегнала на храни, богати на белтъчини. Безформения си обонятелен орган пък разхубавила с интервенция.

„ Успях да отслабна, само че пък се появи различен проблем – бюстът ми се смали осезателно. В идващите няколко години се чудех дали да си оказа помощ със силикон, до момента в който най-после не взех компромисно решение – ще си сложа, само че малко ”, твърди тв любимката. Понеже не прекалила с кубиците, през днешния ден гърдите й наподобяват съвсем като естествени, регистрират многочислените й фенове.  

Тя не харесвала и луничките си по лицето си и години наред правела опити да ги отстрани с всевъзможни смазки. После обаче привикнала с петънцата по физиономията си и поставила завършек на козметичните опити. Звездата от „ Завинаги ” и „ Вавилон ” („ Изборът ”) е родена на 10 май 1984-а в Англия и до 12-годишна възраст живее на Албиона. В кралството на Елизабет Втора приключва гимназия по изящни изкуства, а висшето си театрално обучение получава в Истанбул – в университета „ Златен рог “.

Дебютът й на дребен екран е през 2003-а с второстепенна роля в сериал. Този тв ангажимент не й носи огромна известност, само че по тази причина пък идващият – в теленовелата „ Мечтатели ”, я прави звезда в доста страни по света.

Аслъ има освен актьорски, само че и певчески гений. Музикалността си тя показала още като дете в дъждовна Англия. Докато живяла в Обединеното кралство с родителите си, бъдещата тв звезда пеела в църковен хор.

От няколко месеца насам екранната Сюрея Боран си има нов ухажор. Кой е той обаче даже и вездесъщата турска преса не може да разбере. Наскоро двамата бяха снимани дружно в Кадъкьой, само че фрагментите са единствено в тил. Самата Аслъ изрично отхвърля да разкрие самоличността на гаджето си.

Преди да се събере с мистериозния господин тв любимката спеше с баскетболиста Керем Тунчери, а от 2017-а до 2020-а делеше постелка с поп изпълнителя Мурат Боз. 37-годишната актриса има и един несполучлив брак зад тила си - в интервала 2012 - 2015 година неин брачен партньор беше сътрудника й Биркан Сокуллу.

               
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР