Асистенцията на нападателя на ЦСКА Дюкенс Назон с пета за

...
Асистенцията на нападателя на ЦСКА Дюкенс Назон с пета за
Коментари Харесай

Носителят на „Златната топка“ Бензема изненада… ЦСКА!

Асистенцията на нападателя на ЦСКА Дюкенс Назон с пета за гола на Лазар Туфегджич против Ботев (Враца) провокира възхищението на почитателите на „ армейците “, само че и на настоящия притежател на „ Златната топка “ Карим Бензема. „ Червените “ биха с 4:0 като посетители в мач за състезание, предава Блиц Спорт.

Френският нападател на Реал (Мадрид) сложи коментар с три огъня на обявата на хаитянския таран в „ Инстраграм “, с която 28-годишният състезател на „ армейците “ показва магическото си допиране на стадион „ Христо Ботев “ във Враца.

Явно Бензема и Назон се познават, защото звездата на „ белия балет “ може да разяснява изявите на нападателя на ЦСКА. Припомняме, че въпреки и национал на Хаити, Дюкенс Назон е роден и израснал единствено във Франция.

Въпреки това извънредно фрапантен е фактът, че футболист от международен гранд е почитател на състезател от българското състезание и разяснява негови изявления в обществените мрежи.

В мнения към обявата си Бензема получава предложения от български футболни почитатели да се причисли към обичания им тим. Има призоваващи го да премине в ЦСКА, Левски и даже Хебър (Пазарджик).
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР