Асистентите на американския президент Доналд Тръмп не възнамеряват да публикуват

...
Асистентите на американския президент Доналд Тръмп не възнамеряват да публикуват
Коментари Харесай

Белият дом няма да отговаря на доклада на Мълър

Асистентите на американския президент Доналд Тръмп не имат намерение да разгласяват обстоен формален отговор на отчета на специфичния прокурор Робърт Мълър, който проверява намесата в изборите в Съединени американски щати, приписани на Русия. Това заяви юристът на Fox News американския водач Рудолф Джулиани.

На въпроса от публицист за какво чиновниците от Белия дом към момента не са показали, както е планувано, документ от 45 страници, който прави оценка отчета на Мълър, юристът отговори: " В момента не считаме, че имаме потребност от него. ".

Според него всичко ще зависи от това, което демократите желаят да проведат в Конгреса на Съединени американски щати в светлината на публикуването на отчета на Мълър. " Може би в един миг ще прибегнем до това ", добави Джулиани.

По Си Ен Ен юристът на Тръмп изясни, че подготовката на отговора на отчета на Мълър към този момент е завършила. " Готови сме да я представим, когато имаме потребност от нея, " сподели той.

Министерството на правораздаването на Съединени американски щати разгласи в четвъртък отчетът на Мълър за резултатите от следствието на хипотетичната съветска интервенция в президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година Специалният прокурор твърди, че Русия се е пробвала да повлияе на хода на предизборната акция. В същото време Мълър призна, че следствието не е разкрило заговора на Тръмп с Русия.

Тръмп и неговите асистенти неведнъж отхвърлиха съмненията за противозаконни контакти с съветски чиновници по време на предизборната акция. Москва също по този начин неведнъж отхвърля изказванията за опити за въздействие върху хода на изборите в Съединени американски щати. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР