Асистентът на Валентин Илиев в ЦСКА 1948 - Йордан Юруков,

...
Асистентът на Валентин Илиев в ЦСКА 1948 - Йордан Юруков,
Коментари Харесай

Юруков: Мачът с Хебър няма да реши първенството, всичко може да се случи до края

Асистентът на Валентин Илиев в ЦСКА 1948 - Йордан Юруков, остана удовлетворен след извоюваните три точки на негостоприемния стадион в Ботевград. “Червените” победиха с минималното 1:0 домакините от Балкан, за които това бе първо проваляне от 13 август насам. Бившият футболист на ЦСКА разяснява и идното идващия уикенд дерби с Хебър (Пазарджик).

“Знаехме, че ще се надигнем против нападателен тим. Реагирахме добре на техния жанр на игра и справедливо спечелихме дуела. Съдийството не желая да го разясня. Реферите са хора и е допустимо също да бъркат, а от време на време и ние просто да реагираме прекомерно прочувствено. Щом взехме трите точки, значи всичко е наред”, съобщи пред Sportal TV Юруков.

“Хебър е добър тим, само че идната събота всичко ще се реши на терена. Този мач няма да реши шампионата. До края на шампионата има седем кръга, в които всичко е допустимо. Виждате какви мачове се получават, когато се играе същински футбол. За да се развива играта, би трябвало да дадем път на феърплея”, добави още помощникът на Вальо Илиев. Югозападна Трета лига 27 кръг, събота 21 април  Балкан (Ботевград) 0:1краен резулат  ЦСКА 1948
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР