Асистентът на Краси Балъков в Етър - Станислав Генчев, говори

...
Асистентът на Краси Балъков в Етър - Станислав Генчев, говори
Коментари Харесай

Шампион с Левски и Лудогорец обяви сините за фаворит в предстоящия сблъсък

Асистентът на Краси Балъков в Етър - Станислав Генчев, приказва пред БНР за идния конфликт сред Лудогорец и Левски, който е тази събота в Разград. В кариерата си на футболист Генчев мина и през двата тима, като и с двата завоюва купата в родния шампионат.

" За първи път в Разград Лудогорец няма да е любимец. Причините за това са сложни. Левски играе решително и е водач в класирането, а Лудогорец не започва добре в шампионата и по тази причина не считам, че този път ще има изявен любимец за купата. В Разград обаче имат нужните футболисти, които през годините са посочили, че могат да се оправят с разнообразни обстановки. Затова и нямам доверие напускането на Пауло Аутуори да се отрази на цялостното показване на отбора. Както и да приключи тази среща, няма да бъде решен изходът на шампионата ", разяснява Генчев.

" Ако Левски победи, това ще даде на тима нужното самочувствие и успокоение към преследването на задачата - купа. При състояние, че Лудогорец завоюва, то кой ще е първенец, отново ще се реши в края на шампионата. Все още е рано да се каже друго ", добави треньорът.

 Лудогорец - Левски: Силите от дълго време не са били толкоз изравнени
Лудогорец - Левски: Силите от дълго време не са били толкоз изравнени

Цифрите предсказват победа за " орлите ", само че моментната форма като че ли споделя друго...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР