Асистент-треньорът на в Стефан Стоянов, използва интересно сравнение, за да

...
Асистент-треньорът на в Стефан Стоянов, използва интересно сравнение, за да
Коментари Харесай

Помощникът на Валентич за съдията: Не казваш на Мис Вселена, че е красива

Асистент-треньорът на в Стефан Стоянов, употребява забавно съпоставяне, с цел да разяснява реферирането след загубата от за „ канарчетата” от Купата на България. Стоянов счита, че не е нужно да се споделя на „ Мис Вселена, че е красива” или да обясниш на „ някой второкласник, че не може да смята”.

Треньорът подчертава, че мачът за пловдивчани е бил доста мощен, в случай че се изключи крайния резултат.

„ Има известно усъвършенстване и разлика при нас в последните мачове, и то в позитивен аспект. Имахме притежаване на топката, хрумвания в нахлуване и обстановки. При състояние, че имаме за цел да извървим съответен път, даже и този резултат може да се одобри добре”, стартира асистентът на Валентич.

„ В началото на седмицата всеки желае да е титуляр, само че както се показва през седмицата може да играе, може и да остане запаса. Според мен за реферите… някой неща са явни. Не казваш на Мис Вселена, че е красива, не казваш и на второкласник, че не може да смята”, бе коментарът на Стоянов за реферите.

„ За ще опитаме да създадем каквото би трябвало. Всяка крачка е значима, всяка подготовка също. В последна сметка се опитваме да стигнем там, където желаят почитателите. Не може да преглеждаме настрана този мач от пътя, който сме поели. Изисква време, мъчно е. В съответния мач резултатът е противен, настроението е неприятно, само че има позитиви от играта. Дано идващите крачки са по-големи, с цел да може бързо да стигнем до мястото си. Ботев може да има краткосрочна и дълготрайна цел. Първата е толкоз очевидна, че нямаме време да работим за втората. Дългосрочната е толкоз хубава, че има смисъл да се работи. Тя е като пристигна някой в Ботев да не го питат медиите каква му е задачата, както не се пита в. Нашата цел е някой ден този въпрос да стане излишен”.

„ Нормално е Зингаревич да напусне раздразнителен. Освен притежател, е и почитател. Всеки, който е видял желанието на играчите, се усеща ограбен. Мисля, че няма по какъв начин да е неудовлетворен от играта”, приключи Стефан Стоянов.
efbet Лига 20 кръг, неделя 7 март  Левски 17:00предстои  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР