Асистент съдията Константин Хацидакис, който е заподозрян, че е ударил

...
Асистент съдията Константин Хацидакис, който е заподозрян, че е ударил
Коментари Харесай

Наказаха страничния съдия, ударил Анди Робъртсън

Асистент съдията Константин Хацидакис, който е обвинен, че е блъснал с лакът футболиста на Ливърпул Анди Робъртсън, ще бъде осъден, до момента в който тече следствието против него, разгласи " Ройтерс ", базирайки се на организацията, която управлява професионалните рефери в Англия.

Странният случай е станал на полувремето на мача сред Ливърпул и Арсенал, до момента в който футболистите на двата тима са се прибирали в съблекалнята.

От фрагментите, които бяха публикувани от Sky Sports, се вижда, че помощник реферът и бранителят на Ливърпул се доближават един към различен. Шотланският футболист, който явно е неудовлетворен от решение на съдията, се пробва да го хване за ръката. Тогава съдията подвига ръка към играча и наподобява, че му нанася удар в лакът. Според публицист на Sky, който е бил на пистата на стадиона, капитанът на националния тим на Шотландия незабавно е удостоверил, че е бил ударен.

Assistant referee Constantine Hatzidakis will not officiate until an investigation over an alleged elbow on Andy Robertson has been completed, the PGMOL has confirmed.
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL)

Английската федерация стартира следствие, с цел да откри обстоятелствата.

В свое официално съобщение организацията на професионалните съдии в Англия прецизира, че " няма да назначава Константин Хацидакис на нито един мач в който и да е шампионат, до момента в който ФА проверява случая ".

За Кейт Хакет, който е някогашен президент на организацията на професионалните съдии, няма никакво подозрение, че в случай че " съдията е отговорен, кариерата му е застрашена ".

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР