Асистент мениджърът Пеп Линдерс се надява нападелят Мохамед Салах да

...
Асистент мениджърът Пеп Линдерс се надява нападелят Мохамед Салах да
Коментари Харесай

Салах до последно под въпрос за финала срещу Челси за Купата на Лигата

Асистент мениджърът Пеп Линдерс се надява нападелят Мохамед Салах да бъде подготвен за идния край на Ливърпул за Купата на Лигата против Челси, само че египтянинът най-вероятно ще бъде под въпрос до последно. Салах и Дарвин Нунес не играха в сряда против Лутън, само че бяха на терена през уикенда против Брентфорд.

" Ще забележим за Доминик (Собослай), Дарвин и Салах. Имаме още два дни и ще забележим тогава дали те могат да играят. Ще бъде ужасно, в случай че могат ", съобщи той, представен от организация Ройтерс.
 Венгер: Клоп не трябва да се меси в избора на своя правоприемник в Ливърпул
Венгер: Клоп не трябва да се меси в избора на своя правоприемник в Ливърпул

Ето детайлности

" Къртис (Джоунс) има изкълчване в глезена и евентуално ще отсъства до паузата за националните тимове. Трент (Алекзандър-Арнолд) има контузия в коляното и ще бъде навън за същия интервал от време. Диого Жота има сходна травма и ще се завърне след интернационалните мачове. Все още обаче не знаем по кое време тъкмо ще се случи това ".

Линдерс съобщи, че през този сезон на Ливърпул му се наложи да прави няколко състава и причина за това са безбройните травми.

" В Нидерландия на това му споделяме, че всеки минус си има своето преимущество. Контузените бяха сменени от млади футболисти, които не бяха играли от известно време. Те обаче се включиха доста добре и това ни радва ", сподели още той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР