Асим беше докаран в Лондон от датски сафари парк в

...
Асим беше докаран в Лондон от датски сафари парк в
Коментари Харесай

Касапница С Озверял Тигър В Зоопарка!

Асим беше докаран в Лондон от датски сафари парк в границите на европейска развъдна стратегия. Всички в Лондонската зоологическа градина " са съкрушени от загубата на Мелати и обрата на събитията ".

" При огромните котки запознанствата, колкото и деликатно да са готови, постоянно са доста рискови ", обясниха от зоологическата градина. Преди да бъдат събрани, тигрите са държани в прилежащи ограждения, с цел да свикнат един с различен.

Специалистите са забелязали позитивни знаци и са решили, че моментът е подобаващ за запознанството им. Мелати беше на 10 години. Тя е родила седем тигърчета от предходния си сътрудник Дже Дже, преди той да бъде изместен във Франция предишния месец, посочи Би Би Си.

Сега експертите са загрижени за 7-годишния Асим. Когато дойде, го описваха като " хубав и самонадеян мъжага, доста влюбчив към дамите ". Суматранските тигри са сериозно застрашени поради бракониерство и загуба на хабитат. На независимост те са единствено към 300 на брой. В плен живеят към 20 години.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР