Асим Адемов, евродепутат ГЕРБ-СДС, фейсбукАсим АдемовДнес в ЕП ще се

...
Асим Адемов, евродепутат ГЕРБ-СДС, фейсбукАсим АдемовДнес в ЕП ще се
Коментари Харесай

Защото разделителната линия между ГЕРБ и левите сили ПП, ДБ и БСП е проруския ни президент

Асим Адемов, евродепутат ГЕРБ-СДС, фейсбук
Асим Адемов
Днес в Екологичен потенциал ще се организира спор на тематика “ Една година от съветската инвазия и нападателната война против Украйна “.
На ранните часове на 24 февруари Русия стартира военна атака в Украйна.
А на идващия ден, 25 февруари, нашият президент, военачалник, главнокомандващ българската войска, съобщи най-компетентно – „ Видно е, че Русия ще завоюва тази война… “.
Видно е, че на нашия натовски военачалник, определен с гласовете на Българска социалистическа партия, Демократична България, Политическа партия и други левичарски среди, доста му се искаше това да стане доста, но доста бързо. Но за негово страдание това не се случи. Това обаче не му пречи да продължава да приказва по тази тематика като представител на радио „ Говорит Москва “!
Даже афишира за „ коалиция на войната “ тези партии, които декларират поддръжка за Украйна.
Но откакто го преизбраха за президент „ шарлатанчетата “ му от Политическа партия и Демократична България, които нямаха „ нито една забележка “ към проруския ни президент, забележете „ нито една забележка “, в този момент го играят дружно ястреби. Видно е, че претърпяха странна трансформация от „ шарлатани “ станаха ястреби.
Но пък за нас е ясно, че това е с предизборна цел да залъжат наивните гласоподаватели за следващ път.
Неслучайно ще Продължат дружно, тези две партии, които дружно и с Българска социалистическа партия преизбраха Радев за президент. И по никакъв начин не е инцидентно, че тези левичарски партии Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия постоянно намират общ език между тях и в никакъв случай не се схващат с ГЕРБ.
Защото разграничителната линия сред ГЕРБ и левите сили Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия е проруския ни президент, а събирателната сред левичарските партии е тъкмо Румен Радев. Отношението ни към президентът ни е показателно кой е за европейския ни път и кой е за обичаното съветското въздействие. Тези партии от обединението ГЕРБ-СДС, които издигнаха претендент против Радев видно е, че са за европейския път на България, а тези, които клечаха пред него и покорно го поддържаха за президент ще си носят кръста на лобисти на съветското въздействие в България.
Така че те сигурно замазват очите на сектантско мислещите си почитатели, само че мъчно ще излъжат разсъждаващите гласоподаватели.
Затова и ще изгубят изборите, без значение от лупингите, които се пробват да вършат.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР