Ашвин Рамасвами прекара последните три години в работа за федералното

...
Ашвин Рамасвами прекара последните три години в работа за федералното
Коментари Харесай

Този демократ от поколение Z напусна работата си като защитник на изборите, за да се кандидатира срещу фалшив избирател

Ашвин Рамасвами прекара последните три години в работа за федералното държавно управление, с цел да отбрани изборите от хакери. Сега той се насочва към това, което съгласно него е по-голяма опасност за демокрацията: неговия щатски сенатор.

Рамасвами, 24-годишен демократ, провокира сенатора от щата Джорджия Шон Стил, републиканец който беше упрекнат предходната година дружно с някогашния президент Доналд Тръмп за хипотетичен опит да анулира резултатите от изборите през 2020 година Същата година Рамасвами стартира стаж в Агенцията за киберсигурност и сигурност на инфраструктурата (CISA), където работи за построяването на стратегия, която оказва помощ на локалните изборни чиновници да защитят своите уеб страници от злонамерени офанзиви.

Ramaswami, който по това време беше студент в Станфордския университет, само че се беше преместил вкъщи в Джонс Крийк, Джорджия, заради пандемията, продължи работата си като заплатен чиновник на ненапълно работно време в CISA, до момента в който продължи бакалавърското си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР