ащо на пръв поглед просто изображение - око, поставено в

...
ащо на пръв поглед просто изображение - око, поставено в
Коментари Харесай

Мистериозната сила на Всевиждащото око - масоните ли са замесени

ащо на пръв взор просто изображение - око, сложено в триъгълник, е толкоз привлекателно за феновете на тайни теории по целия свят? Защо Всевиждащото око участва толкоз постоянно и на толкоз доста места - от доларовите банкноти и държавния щемпел на Съединени американски щати, Биг Брадър, до Мадона, която пее: „ Всевиждащото око следи довечера “. Дори певицата Гери-Никол беше обвързвана с илюминатите поради нейно осъществяване, в което прави знака на Всевиждащото око.

Конспиративните теории се подхранват от мистериозни знаци и секрети знаци. Всевиждащото око е един от тези знаци, свързвани в всеобщото схващане както с масонството, по този начин и с илюминатите, и с членове на скрито общество, което сякаш управлява международния ред. Като цяло - със света зад кулисите.

Знакът „ Всевиждащо око “ е прелъстителен за тайни теоретици, защото наподобява, че е на всички места - на безчет църкви по света, на здания на масонски ложи, на американската банкнота от един $, както и на държавния щемпел на Съединени американски щати. Този избор за Съединени американски щати в днешно време наподобява мъчно разбираем и чудноват. Окото е свързвано най-много с Биг Брадър, който ви следи.

How has a seemingly straightforward image – an eye set within a triangle – become a lightning rod for conspiracy theorists?
— Shubhra
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР