Аштън Кътчър и Мила Кунис са сред холивудските двойки за

...
Аштън Кътчър и Мила Кунис са сред холивудските двойки за
Коментари Харесай

Диагнозата, с която се бори Аштън Кътчър

Аштън Кътчър и Мила Кунис са измежду холивудските двойки за образец. По-рано през годината дружно започнаха самодейност по набирането на средства в помощ на Украйна, а малко по-късно взеха решение да се завърнат към дейните си актьорски отговорности. Наскоро и двамата потвърдиха, че ще вземат участие в подновяването на сериала, който са снимали дружно още през 90-те, " Шеметни години ".
 Аштън Кътчър, TCS маратон 2022, Thorn, тренировки и какъв брой кг е свалил артистът
Драстичната физическа смяна на Аштън Кътчър

Защо артистът смъква килограми

В последното си изявление с изключение на за работата си Мила Кунис показа и малко повече за линия им живот с Аштън Кътчър. Пред Entertainment Tonight тя разкри за рядка форма на васкулит, от която страда брачният партньор ѝ и за това по какъв начин дружно са претърпели най-плашещия интервал.

Мила Кунис споделя, че всичко е почнало още преди към три години, преди Covid пандемията. Тогава автоимунното заболяване на Аштън Кътчър се е показало по време на епизод от предаването Running Wild With Bear Grylls: The Challenge, в който е взел участие.
 Снимка 588926

След като е схванала неприятната вест двойката незабавно е реагирала и е потърсила лекарска помощ, с цел да се оправи със здравословното положение на Кътчър.

" Отиваш и се справяш с какъвто и да е здравословен проблем, въпреки всичко имаш деца, към момента имаш семейство, би трябвало да живееш живот ", споделя Мила Кунис. И не не помни да добави, че сложните обстановки в живота се преодоляват по-леко, когато човек е заобиколен от обич. " Толкова сме щастливи, че се имаме един различен ", споделя още актрисата.
 Luckiest Girl Alive, Мила Кунис и първи филмов откъс на трилъра на Netflix
Мила Кунис се изправя против предишното си

Какво да чакаме от Luckiest Girl Alive

А по отношение на връщането им назад на снимачната площадка на сериала " Шеметни години " Кунис дава обещание, че почитателите ще бъдат удовлетворени от новите епизоди. И нека настина да бъде по този начин, защото към този момент знаем, че концепцията на продуцентите е историята да покаже един по-различен взор към живота в Пойнт Плейс, където се развива действието.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР