Аштън Къчър заяви в ново интервю, че съпругата му Мила

...
Аштън Къчър заяви в ново интервю, че съпругата му Мила
Коментари Харесай

Аштън Къчър хванал Мила Кунис да гледа порно? Актрисата го смъмрила да пази тишина

Аштън Къчър съобщи в ново изявление, че брачната половинка му Мила Кунис има " любовна спекулация ". Не, не си мислете, че става дума за следващия холивудски скандал, в който е забъркано трето лице. Актьорът показа, че половинката му си има нова ТВ фикс идея, която я държи будна до дребните часове.

37-годишната Кунис призна в същото изявление за американското предаване Today, че е почнала да гледа новия сериал на " Netflix ", който носи заглавието " Bridgerton ". Актрисата описа, че дотам е харесала поредицата, че оставала да гледа до късно, тъй като с всеки епизод ѝ ставало все по-интересна историята на любовната драма. Обикновено Мила си ляга не по-късно от 21:30 ч., само че този понеделник звездата не можела да се насити на сериала, сподели още тя в изявлението.

Виж още:

" И по този начин, аз съм на пети епизод, а всеки, който го е видял е наясно... какво се случва ", споделя Кунис, която пропуснала нормалното си време за сън, запленена от  " Bridgerton ".

В един миг Аштън се събудил и видял, че брачната половинка му още не си е легнала. Отишъл да види какво прави, когато я сварил да гледа един от буйните моменти в сериала сред основните герои. Звуците и картината обаче му напомнили на нещо друго, а и в този миг Къчър бил към момента много сънен, като попитал Мила: " Порно ли гледаш? ". Актрисата показа, че Аштън бил съществено сюрпризиран и комплициран от видяното. " Беше измежду нощ, а тя гледаше това и не знаех какво тъкмо се случва и бях ужасяващ ", споделя Аштън, само че Мила го смъмрила и му споделила да приказва по-тихо, тъй като е на най-интересната част от епизода, в който има и женитба.

Виж още:

" Ти ми изневеряваш с това шоу ", споделил малко по-късно Аштън на Мила, която избухнала в смях на шегата. Двамата другояче прекарали карантината в дома си, дружно с двете им деца Димитри и Уайът, само че скоро звездите имали опция да се отделят от домашната среда, тъй като са се съгласили да вземат участие в реклама за " Супер боу ". Колкото и да обичат децата си и времето с тях, актьорите не скриха, че са имали потребност да " избягат от у дома " за два дни, с цел да снимат рекламата и да се откъснат от фамилната рутина.

Междувременно сериалът " Бриджъртън " сложи връх по гледания в Netflix. Първият сезон е гледан от 82 милиона семейства, абонирани за платформата, след излизането му преди месец. Това достижение бележи връх, като предходното върхово достижение се държеше от сериала " Вещерът " с 76 милиона гледания, четири седмици след премиерата му през декември 2019 година.

Виж още:

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР