Аштън Къчър сподели подробности за началото на връзката си с

...
Аштън Къчър сподели подробности за началото на връзката си с
Коментари Харесай

Къчър казал Обичам те на Кунис след препиване с текила

Аштън Къчър показа детайлности за началото на връзката си с Мила Кунис в предаването Our Future Selves.

В шоу продукцията взе участие и кънтри артистът Кени Чесни, който предразположи артиста към откровения.

Оказва се, че осъществяване на Чесни е въодушевило Аштън да си спомни по какъв начин за първи път е признал за любовта си на Мила.

" Първият път, когато споделих на жена ми, че я обичам, беше на твоята ария You and Tequila ( " Ти и Текила " ). Трябва да съм прекалил с текилата. Появих се в къщата ѝ пиян в два през нощта и просто започнах да крещя: " Побърквам съм по теб и текилата! “. Признах ѝ любовта си, а тя сподели: " Не го казвай, в случай че не го чувстваш същински. Когато на следващия ден се събудиш с махмурлук, ще ме обичаш ли към момента? " Събудих се на идната заран и ѝ казах: " Все още те обичам ".

" Нямах визия, че съм взел участие в толкоз съкровен миг от живота ви ", с лека изненада сподели Кени Чесни.



Припомняме ви, че Аштън Къчър и Мила Кунис са положителни познати дълги години преди да станат интимни. Двамата се срещат на фотосите на сериала " Шоуто от 70-те ", когато артистът е на 20 години, а бъдещата му брачна половинка едвам на 15. Според сюжета, те играят влюбена двойка, като Мила един път призна, че точно на снимачната площадка и тъкмо с Аштън е била първата целувка в живота ѝ.

Актьорите стават двойка години по-късно, чак през 2012 година, откакто Аштън се развежда с Деми Мур. Къчър и Мила се женят три години по-късно. Двамата имат две деца - 7-годишния Уайът и 5-годишния Димитри.

Миналия месец Къчър разкри за първи път, че е прекарал рядко автоимунно заболяване, наречено васкулит, поради което съвсем губи зрението, слуха и способността да върви. Според артиста, възобновяване му е лишило година, само че в този момент той е изцяло здрав.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР