Аштън Къчър сподели подробности за началото на връзката си с

...
Аштън Къчър сподели подробности за началото на връзката си с
Коментари Харесай

Къчър се обяснил в любов към Кунис след препиване с текила

Аштън Къчър показа детайлности за началото на връзката си с Мила Кунис. 44-годишният артист описа историята си в предаването Our Future Selves, в което популяризира спортна екипировка на марката Peloton.

В следващото предаване взел участие кънтри артистът Кени Чесни (известен и с късия си брак с Рене Зелуегър). Оказва се, че осъществяване на Чесни е въодушевило Аштън да си спомни по какъв начин за първи път е признал за любовта си на Мила.

„ Първият път, когато споделих на жена ми, че я обичам, беше на твоята ария You and Tequila ( " Ти и Текила " ). Трябва да съм прекалила с текилата. Появих се в къщата й пийнал в два през нощта и просто започнах да крещя: „ Побъркам съм по теб и текилата! “. Признах й любовта си, а тя сподели: " Не го казвай, в случай че не го чувстваш същински. Когато на следващия ден се събудиш с махмурлук, ще ме обичаш ли към момента? " Събудих се на идната заран и й споделих: " Все още те обичам ".

Чесни беше сюрпризиран от тази история: Нямах визия, че съм взели участие в толкоз съкровен миг от живота ви, сподели музикантът.

Къчър и Кунис се познават от доста години: те се срещнаха на фотосите на сериала " Шоуто от 70-те ", когато артистът беше на 20 години, а бъдещата му брачна половинка единствено на 15. Според сюжета те играеха влюбена двойка и Мила един път призна, че точно на снимачната площадка се целувала за първи път в живота си. Актьорите се залюбиха доста по-късно, през 2012 година, откакто Аштън се разведе с Деми Мур. Аштън и Мила се ожениха три години по-късно. Двамата имат две деца, 7-годишния Уайът и 5-годишния Димитри.

Миналия месец Къчър разкри за първи път, че е прекарал рядко автоимунно заболяване, наречено васкулит, поради което съвсем изгубил зрението, слуха и способността да върви. Според артиста възобновяване му е лишило година, само че в този момент той е изцяло здрав. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР