Аштън Къчър се появява за първи път пред камерата заедно

...
Аштън Къчър се появява за първи път пред камерата заедно
Коментари Харесай

Аштън Къчър разказва за момента, в който е обмислял да се САМОУБИЕ, за да спаси брат си

Аштън Къчър се появява за първи път пред камерата дружно с близнака си Майкъл. Братята записват изявление с доктор Дейвид Егъс за поредицата " Прегледът: С доктор Дейвид Агус ". По време на диалога те разкриват най-големите си здравословни проблеми и аргументите да се отдалечат един от различен.

Известният артист със сълзи на очи си спомня за момента, в който е обмислял да скочи от балкона, с цел да може да подари сърцето си на Майкъл, който незабавно се е нуждаел от трансплантация.



Майкъл е диагностициран с детска церебрална парализа в ранна възраст. Имал е уголемено сърце и на 13-годишна възраст лекарите са планували, че му остават единствено 48 часа живот, в случай че незабавно не му бъде трансплантирано ново сърце. Майкъл е приет в болница, когато сърцето му стопира да бие, а Аштън е до него от самото начало:

" Бях с него в болничната стая и видях по какъв начин линията на апарата се изправя, а знам, че не би трябвало да е по този начин, тъй като постоянно го посещавах. Тогава медицинският личен състав ме хвана и ме изведе от стаята ", споделя с горест артистът



" Започнах да си мисля, че в случай че някой е подобаващ донор, то това съм аз ". И по този начин, започваш да мислиш за това и си казваш: " Този балкон наподобява задоволително висок, с цел да свърши работа ", спомня си Аштън.

За благополучие, единствено ден по-късно за Майкъл е открит подобаващ донор и той е трансплантиран.  

" Не са доста 13-годишните, които споделят на братята и сестрите си, че ги обичат, само че за мен това беше най-важното нещо, което можех да направя ", споделя Майкъл.

" Чудех се по какъв начин мога да имам подобен шанс, а брат ми е роден с церебрална парализа, по-късно му е трансплантирано сърце, след това има кръвен съсирек ", споделя Аштън във видеото и разказва момента, в който Майкъл го посещава в Ню Йорк. 

" Той ме погледна и ми сподели: " Всеки път, когато ме съжаляваш, ме правиш по-малък, в сравнение с съм ". Това е единственият живот, който познавам, тъй че стой да ме съжаляваш за единственото нещо, което имам ", разкрива Къчър.



Майкъл признава, че ревността, която изпитва към брат си, ги е отдалечила доста един от различен.

Драмата със здравето на двамата братя обаче не стопира до тук. През 2019г. Аштън Къчър развива рядко автоимунно заболяване наречено васкулит. Това е съществено положение, което може да докара до формиране на кръвни съсиреци и увреждане на органи. След съществено нарушаване в зрението и слуха, той въпреки всичко се възвръща след едногодишна битка със болестта.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР