Аштън Къчър позира за корицата на списание Esquire и даде

...
Аштън Къчър позира за корицата на списание Esquire и даде
Коментари Харесай

Аштън Къчър с разкрития за брака с Деми Мур

Аштън Къчър театралничи за корицата на списание Esquire и даде изявление за изданието, в което приказва за брака си с Деми Мур, мъчителния бракоразвод с нея и загубата на дете от актрисата. Актьорът призна, че тежко е претърпял раздялата с Деми Мур, с която бяха женени от осем години.

" Нищо не ви кара да се чувствате толкоз провалени. Разводът е цялостен неуспех, това значи, че не сте се справили с брака. Унизително и срамно ", сподели той.

Аштън Къчър и Деми Мур, която е с 16 години по-възрастна от него, се ожениха през 2004 година и подадоха молба за бракоразвод през 2011 година Двойката най-сетне се разведе през 2013 година

Раздялата обаче не е единственото тежко събитие, което той и Деми Мур трябваше да преживеят. В изявление артистът си спомни по какъв начин някогашната му брачна половинка е имала импровизиран аборт. " Загубата на дете, когато към този момент си привикнал с концепцията, че ще имаш едно, е доста мъчително. Всеки се оправя с това по друг метод ", сподели той. " Обичам децата, другояче не бих се оженил за жена, която има три деца. Идеята да имам още едно звучеше необикновено. Но по някаква причина трябваше да имам и това прекарване " (аборта - ред).

Припомняме, че макар многочислените опити, те не съумяха да имат общо дете. Деми Мур има три възрастни дъщери от Брус Уилис, а Аштън Къчър има две деца от Мила Кунис: щерка Уайът и наследник Димитри.

Аштън Къчър разкри, че по време на брака си с Деми Мур е прекарвал доста време с дъщерите й Румър, Скаут и Талула и се е грижел за тях, до момента в който Мур е била на снимачната площадка. Актьорът си спомня, че такова прекарване на бащинство не е било елементарно за него. " Бях единствено на 26 години и бях виновен за деца на 8, 10 и 12 години. Ето по какъв начин се усещат хората, които стават родители на тийнейджърска още възраст ", сподели Къчър. Той добави, че към момента поддържа връзка с дъщерите на Деми Мур.

Къчър сподели, че е бил " пъклен сърдит ", когато излязоха записките на Деми Мур, в които тя приказва за връзката им, упреква го в невярност и декларира, че се е съгласила на колективен секс за него. „ Пресата едвам остави мен и фамилията ми на мира, а на идващия ден намирам папараци в учебно заведение на децата ми “, сподели той, добавяйки, че не таи завист към Деми Мур.

Аштън също описа за връзката си със брачната половинка си Мила Кунис, която съгласно него е „ доста по-готина от него “. „ Винаги съм й се възхищавал, нейния гений, нейните умения “, сподели той.

Къчър и Кунис се срещнаха преди доста години на снимачната площадка на шоуто на That 70s Show, където играха влюбена двойка: тогава артистът беше на 20 години, а бъдещата му брачна половинка на 15. Те започнаха да се срещат през 2012 година, а откакто Къчър се раздели с Деми Мур, те се ожениха три години по-късно. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР