Аштън Къчър и Рийз Уидърспуун изясняват ситуацията около добили суперпопулярност

...
Аштън Къчър и Рийз Уидърспуун изясняват ситуацията около добили суперпопулярност
Коментари Харесай

Снимки на Аштън Къчър и Рийз Уидърспуун разтревожиха Мила Кунис

Аштън Къчър и Рийз Уидърспуун обясняват обстановката към добили суперпопулярност фотоси, на които двамата са дружно на премиерата на " Your Place or Mine ".

Те освен дадоха откровени пояснения за какво са театралничили по този метод, само че даже и самата Мила Кунис се включи в диалога.

По време на присъединяване в Today Show Рийз призна, че откакто фотосите са станали толкоз известни - а почитателите са показали какъв брой неудобно са изглеждали двамата дружно - някогашната актриса от That 70s Show е почувствала потребност да се включи.

В диалог с Хода Кот и Джена Буш Хейгър в предаването " 4-ти час с Хода и Джена " звездата от сантименталната комедия " Професия русокоска " призна, че двамата с Аштън " не са се познавали " преди присъединяване си в новия филм на Netflix и макар че " са се научили да бъдат другари " и това несъмнено изяснява позирането им един до различен на аления килим.

Рийз се изповяда: " Тя /Мила Кунис/, ни изпрати имейл нощес, в който споделя: " Изглеждате толкоз неудобно на аления килим дружно ".

Самият Аштън описа за молбата на брачната половинка си двамата да покажат повече химия в тийзър от идното си присъединяване в подкаста " Chicks in the Office ".

Той сподели: " Жена ми се обади - тя изпрати SMS на Рийз и мен дружно и той звучеше като: " Хора, би трябвало да се държите по този начин, като че ли се харесвате ".

Въпреки това той имаше основателна причина да бъде внимателен на аления килим, до момента в който театралничи с новата си колежка.

" Работата е там, че... Ако я обгърна с ръка и съм все по този начин другарски надъхан към нея, ще наподобява сякаш имам спекулация с нея, тъй като това ще е слухът... Ако застана до нея и си сложа ръцете в джобовете, с цел да няма късмет това да е слухът - слухът ще бъде, че изобщо не се харесваме "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР