Аштън Къчър и Мила Кунис пуснаха видеоклип в опит да

...
Аштън Къчър и Мила Кунис пуснаха видеоклип в опит да
Коментари Харесай

Аштън Къчър и Мила Кунис обвинени, че подкрепят осъден изнасилвач

Аштън Къчър и Мила Кунис пуснаха видеоклип в опит да внесат изясненост, откакто двойката е изпратила писма за поддръжка преди присъдата на техния сътрудник от " Шоуто на 70-те " Дани Мастерсън по две обвинявания в обезчестяване, заяви TMZ.


Сега самото видео провокира още повече реакции, в това число от една от жертвите на Мастерсън. Въпреки че и двете дами останаха анонимни по време на процеса, една от тях въпреки всичко излезе с изказване, получено от журналиста Яшар Али.

Жената, известна като Jane Doe #1, известна още като Jen B, сякаш написа в обява, споделена в профила на Ali " s X (бивш Twitter): " Този видеоклип беше необикновено афектиран и мъчителен. Надявам се, че те ще се научат на радикална отговорност, с цел да се научат по кое време да държат привилегиите си под надзор - изключително Аштън, който твърди, че работи с жертви на полови закононарушения. А що се отнася до Мила, мога да мисля единствено за " Times Up ".

Във видеото с извиненията си Къчър и Кунис изясняват, че желанието им в никакъв случай не е било да дискредитират обвинителите по делото или да се опълчват на постигнатото наказание. Те обявиха, че са били помолени от фамилията на сътрудника си да предложат присъщи свидетелства в опит да потърсят благосклонност преди произнасянето на присъдата. Мастърсън беше наказан на 30 години пожизнен затвор.

" Подкрепяме жертвите ", споделя Кунис в един миг във видеото с извиненията. " Правили сме това в исторически проект посредством работата си и ще продължим да го вършим и в бъдеще ".

" Писмата ни не са написани, с цел да слагат под подозрение легитимността на правосъдната система или валидността на решението на правосъдното жури ", сподели тя. " Те бяха предопределени за съдията, който да ги прочете. И не с цел да подкопаят показанията на жертвите или да ги травмират още веднъж по какъвто и да е метод "./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР