Аштън Къчър и Мила Кунис написаха писма в подкрепа на Дани Мастърсън преди осъждането му за изнасилване

...
Аштън Къчър и Мила Кунис написаха референтни писма в подкрепа
Коментари Харесай

Аштън Къчър и Мила Кунис написаха референтни писма в подкрепа от името на Дани Мастърсън, преди той да бъде осъден в четвъртък на 30 години до доживотен затвор.

Къчър и Кунис, които партнираха на Мастерсън в „Шоуто от 70-те“, са женени. В писмата си, публикувани за първи път от съдебния репортер на Лос Анджелис Меган Куниф и журналиста Тони Ортега, двойката гарантира за характера на Мастерсън и моли съдия Шарлейн Олмедо за снизхождение.

Кунис и Къчър бяха сред близо 50 души, които изпратиха писма в подкрепа на Мастерсън. Актьорът беше осъден през май по две обвинения за изнасилване.

„Въпреки че съм наясно, че присъдата е постановена като виновен по две обвинения за изнасилване със сила и жертвите имат голямо желание за справедливост. Надявам се, че моето завещание за неговия характер ще бъде взето под внимание при произнасянето на присъдата“, написа Къчър. „Не вярвам, че той е продължаваща вреда за обществото.“

„С цялото си сърце гарантирам за изключителния характер на Дани Мастерсън и огромното положително влияние, което оказа върху мен и хората около него. Неговата отдаденост да води живот без наркотици и истинската грижа, която полага към другите, го правят изключителен модел за подражание и приятел, пише Кунис.

„От самото начало можех да усетя неговата вродена доброта и неподправена природа“, добави тя за Мастерсън в писмото си. „Неговата грижовна природа и способността му да предлага насоки изиграха инструмент за моето израстване както в личен, така и в професионален план.“

CNN се свърза с представители на Кунис и Къчър за коментар.

Мастърсън твърди, че е невинен и планира да обжалва присъдата си.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР