Ашли Йънг заяви, че откакто е част от Манчестър Юнайтед

...
Ашли Йънг заяви, че откакто е част от Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Ашли Йънг: В Юнайтед не съм се пробвал единствено като вратар и опорен халф

Ашли Йънг съобщи, че откогато е част от Манчестър Юнайтед не е играл само като вратар и опорен халф, другояче е употребен на всички други позиции.

Английският национал получи ред похвали за представянето си в дербито с Ливърпул, в което изцяло обезличи Мохамед Салах и по този начин оказа помощ на своя отбор да доближи до победа с 2:1, а " мърсисайдци " да не отбележат нито едно попадение.

 Моуриньо поучава Реал: Нека мислят за различен състезател, не за Де Хеа
Моуриньо поучава Реал: Нека мислят за различен състезател, не за Де Хеа

Амбициите на " белите " за стража на Юнайтед не престават

" Не знам коя е най-хубавата ми позиция на терена. Вече не съм сигурен. Все още виждам себе си като крило, тъй като играех на тази позиция доста дълго време. Играел съм и като плеймейкър, и като нападател. Единствено като вратар и като опорен халф към момента не съм се пробвал за Юнайтед.

Знам, че когато и мениджърът да ми каже, че ще играя, аз излизам и давам 100 % от себе си и се старая да играя добре, което мисля, че и върша през този сезон. Всеки състезател желае да игра в колкото се може повече мачове. До края на сезона има още много мачове и до момента в който играя добре и мениджърът е удовлетворен от представянето ми, аз желая да обличам екипа и да излизам на терена " разяснява Йънг пред " ESPN ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР