Ашли Симпсън беше много откровена за появата й през 2004

...
Ашли Симпсън беше много откровена за появата й през 2004
Коментари Харесай

Ашли Симпсън каза, че трябва да „настрои“ негативизма след ТОВА фиаско със синхронизирането на устните на SNL – твърди, че клипът от втория път, когато тя всъщност пее на живо, е ИЗЧЕЗНАЛ

Ашли Симпсън беше доста откровена за появяването й през 2004 година в Saturday Night Live през 2004 година, когато песента й Pieces of Me гръмна по радиото

39-годишната възпитаничка на Шоуто на Ашли Симпсън седна, с цел да направи своя подкаст дебют в Широки хрумвания с Рейчъл Билсън, 42, и нейната ко-водеща Оливия Алън нейното осъществяване.

Онзи ден Ашли отишла на доктор и разкрила: „ Имах два възела, които се биеха един против различен “ на гласните й струни, което й аргументи загуба на глас.

Но от този миг Ашли се научи да отстоява себе си и да не приема „ не “ в обстановка като казуса с SNL, наричайки го смиряващо и нещо, което научи и израсна от.

Звездата от Melrose Place имаше приятелите си Стефани и Лорън със себе си в подкаста и разкри, че са били в Ню Йорк с нея по време на появяването й в SNL и тримата останаха в една и съща хотелска стая.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР