Ашли Парк е на път да се възстанови, след като

...
Ашли Парк е на път да се възстанови, след като
Коментари Харесай

Звездата от „Емили в Париж“ Ашли Парк „одобрена от медицинска гледна точка“ за летене след критичен септичен шок 

Ашли Парк е на път да се възвърне, откакто изпадна в „ сериозен септичен потрес “, до момента в който последно беше на сантиментално бягство на Малдивите месец.

„ Просто желаех да осъвременявам, че получих здравно позволение да хвърча, откакто се повлиях от лекуването, и в този момент се възвръщам и си почивам в Париж, където бях посрещнат с това необикновено топло посрещане от обичани хора и фамилията ми „ Емили в Париж “, “ звездата от „ Емили в Париж “ написа в изказване, споделено посредством Instagram в неделя.

32-годишната Парк сподели, че е „ надълбоко разчувствана “ от всички подкрепящи известия, които е получила от почитатели, като сподели, че любящите бележки са я „ тласнали “ към „ бързо и изпълнено с вяра възобновяване “.

„ Благодаря ви на @netflix и @emilyinparis за тяхната откровена добрина и общително самообладание, до момента в който очаквам да бъда медицински позволен за работа… “, продължи Парк. „ Не мога да бъда по-развълнуван да се причисля от [sic] всички на снимачната площадка за сезон 4 ❤️. “

Парк, която...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР