Ашли Мърчант никога не спира да бяга – и това

...
Ашли Мърчант никога не спира да бяга – и това
Коментари Харесай

Запознайте се с „лошия“ адвокат, който би могъл да взриви делото за рекет на Тръмп заради сексуалните тайни на Фани Уилис

Ашли Мърчант в никакъв случай не стопира да бяга – и това накара окръжния прокурор на окръг Фултън да бяга уплашено.

46-годишната „ неприятна “ адвокатка по наказателни каузи от Джорджия, която бяга маратони в свободното си време, ще бъде начело и в центъра на чуването в Атланта в четвъртък, което може да докара до разрастващо се дело за интервенция в изборите и рекет против някогашния президент Доналд Тръмп и 18 други обвинени.

През август огромното жури на окръг Фултън върна обвинителен акт от 41 точки, обвиняващ Тръмп и 18 съобвиняеми в скрит план за превръщане на изборната загуба на някогашния президент през 2020 година в Джорджия. Уилис управлява следствието.

След това Мърчант подаде бомбена молба на 8 януари от името на своя клиент, политическия сътрудник на Републиканската партия Майк Роман, 52, потвърждавайки, че Уилис е имал „ неправилна “ и „ загадка “ връзка с Нейтън Уейд, който Уилис назначи за специфичен прокурор — и условие обвиняванията на Уилис против Роман да бъдат свалени.

Мърчант, който т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР