Ашли Кейн каза, че се усмихва през сълзи“, докато размишлява

...
Ашли Кейн каза, че се усмихва през сълзи“, докато размишлява
Коментари Харесай

Ашли Кейн признава, че нещата са „изключително трудни“, докато споделя сърцераздирателна публикация за Азайлия

Ашли Кейн сподели, че се „ усмихва през сълзи “, до момента в който размишлява за починалата си щерка Азайлия, която трагично почина през април 2021 година, когато тя беше единствено на осем месеца.

33-годишният футболист и някогашна звезда от Ex on the Beach имаше връзка с 36-годишния модел Safiyya Vorajee, когато посрещнаха щерка си през 2020 година и бяха унищожени когато тя умря на идната година, откакто самоуверено се бори с левкемията. По-късно двойката се раздели и от този момент Ашли има наследник на име Алияс с друга жена.

На Великденската неделя Ашли се включи в обществените медии, с цел да показа поредност от фотоси на починалата си щерка, която яде огромно великденско яйце. Той написа трогателна респект към нея дружно с изображенията - в която той призна, че се бори да чества Великденската неделя.

Той написа: „ Днес е Великден и ще бъда изцяло почтен, не знам по какъв начин да прекарваме повече такива мотиви. Ежедневният живот, изсмукваш го и се усмихваш, само че тези интервали от годината се оказват извънредно труд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР