Ашли Греъм вероятно е най-популярният plus size модел в света.

...
Ашли Греъм вероятно е най-популярният plus size модел в света.
Коментари Харесай

Ашли Греъм и колекцията й булчински рокли за Pronovias

Ашли Греъм евентуално е най-популярният plus size модел в света. И все пак, когато би трябвало да избере булчинската си рокля за сватбата си през 2010 година, тя среща съществени трудностти. " Не можех да намеря дреха, която да ме накара да се усещам специфична, която да стои добре на тялото ми и да го акцентира в един от най-специалните дни в живота ми, " споделя 32-годишният модел.

Това прекарване частично я въодушевява за последната й колаборация - с известната испанска марка за булчински рокли Pronovias. Тя ще включва размери от 4 до 32, тъй като " дамите би трябвало да могат да се усещат уверени в сватбения си ден, да наподобяват и да се усещат красиви. "

Ashley Graham x Pronovias включва всички обичани модели - от очертаващи тялото или разкроени до такива от дантела, сатен или коприна в размери и за цялостни дами. " Важно е сватбената промишленост да е юрист за приемането на другите форми на женското тяло, " споделя Греъм.

Колекцията Ashley Graham x Pronovias към този момент налична в бутиците на марката, както и в търговците й на едро по целия свят. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР