Ашли Греъм е от малкото известни личности, които свалят картите

...
Ашли Греъм е от малкото известни личности, които свалят картите
Коментари Харесай

Ашли Греъм откровенно за кърменето

Ашли Греъм е от дребното известни персони, които смъкват картите на масата и не се свенят да споделят интимни и даже от време на време пикантни неща от персоналния си живот.
 Ашли Греъм и разкритията на модела за рискованото раждане на близнаците Малачи и Роман
Най-рисковият миг за живота на Ашли Греъм

Какво разкри моделът за тежкото раждане на близнаците си

Сега да вземем за пример Греъм реши да употребява гостуването си в The Daily Show с Челси Хендлър, с цел да разкрие по кое време и за какво е спряла да кърми близнаците си. От People напомнят, че моделът има общо три деца - Айзък (3 г.) и 13-месечните близнаци Малачи и Роман.

35-годишната Ашли Греъм споделя, че с първото си дете даже не се е замисляла по въпроса с кърменето и дали да го прави. Но с раждането на близнаците нещата са се трансформирали. Моделът е осъзнала, че да кърмич близнаци е надалеч по-трудна и изморителна задача.

Ето за какво е спряла да ги кърми, когато са били на пет месеца и почнала да ги храни с формула. Но споделя, че преди този момент се е налагало да ги кърми по едно и също време, тъй като другояче не ѝ е оставало никакво свободно време. И се успокоява, че не е неприятна майка, единствено тъй като е спряла да ги кърми.
 Ашли Греъм и голото селфи на модела три месеца след раждането
Ашли Греъм още веднъж го направи

Моделът - с нова откровена фотография

Това не е първият път, в който Греъм споделя за компликациите си да кърми близнаци, като през септември предходната година даже показа, на която демонстрира колкото уморителен за нея е този развой.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР