Ашли Барти вече официално е семейна жена. Трикратната шампионка от

...
Ашли Барти вече официално е семейна жена. Трикратната шампионка от
Коментари Харесай

Сватбени камбани: Ашли Барти мина под венчилото


Ашли Барти към този момент публично е фамилна жена. Трикратната шампионка от Големия шлем подписа брак със своята дългогодишна половинка Гари Кисик, което стана ясно от нейна обява в обществените мрежи. Бившата №1 качи фотография от церемонията, съпроводена от красноречивия текст „Съпруг и съпруга“.

Двамата са се врекли във безконечна честност на загадка гала в Куинсленд, на която са присътвали единствено членовете на фамилиите им, както и най-близките им другари. Шампионката на Australian Open е била облечена със стилна рокля, дело на известния дизайнер Сюзан Харуърд.

Сватбата се е състояла преди няколко дни, само че Барти е поискала тя да бъде непокътната в загадка досега, в който не реши да показа новината със света. На церемонията са приссътвали някои от най-известните персони в австралийския тенис като Пат Рафтър, Алиша Молик и Кейси Делакуа.

Голямата спортна пристрастеност на Барти след тениса – голфът, събира щастливата двойка през 2016 година Кисик е професионален голфър, като двамата се срещат в клуб „Brookwater“. Година по-късно Барти и Кисик афишират публично връзката си, появявайки се дружно на церемонията по връчването на премиите „Джон Нюкъмб“. Двамата се сгодиха през ноември предходната година.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР