Ашли Барти продължава с безапелационното си представяне на Аустрелиън Оупън

...
Ашли Барти продължава с безапелационното си представяне на Аустрелиън Оупън
Коментари Харесай

Барти няма спирка: Разгроми Джорджи и направи нова стъпка към титлата на АО

Ашли Барти продължава с безапелационното си показване на Аустрелиън Оупън и наподобява все по-решена да вдигне за първи път в своята кариера купата в Мелбърн. Австралийката прелетя към осминафиналите след нова разгромна победа, надделявайки над Камила Джорджи с 6:2 6:3 за малко над час престой на корта.

Откриващата част мина напълно под диктовката на международната номер едно и тя с лекост трупаше преднина първоначално, повеждайки с 3:0. Джорджи въпреки всичко сподели проблясъци, само че прекомерно многото неточности от страна на италианката не ѝ разрешиха да се бори за освен това в сета и след нова серия от три следващи извоювани гейма, Барти потегли решително в общия резултат.

Началото на втората част бе равностойно, като двете се отличиха с безупречна игра от линията за сервис, печелейки по решителен метод първите си подавания. Впоследствие обаче по-офанзивната игра от страна на локалната фаворитка бързо наклониха везните в нейна изгода и тя бързо пречупи своята съперничка, с цел да излезе напред в резултата. Вече повела с 4:2, Барти не срещна никакви компликации до края и удобно затвори срещата в своя изгода, с цел да удължи серията си от поредни победи от началото на годината.

Unstoppable ✌️
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР