Ашли Барти написа нова страница в своята кариера тази сутрин.

...
Ашли Барти написа нова страница в своята кариера тази сутрин.
Коментари Харесай

Барти през сълзи: Сбъднах своята детска мечта

Ашли Барти написа нова страница в своята кариера тази заран. След следващата си безапелационна победа в Мелбърн Парк, международната номер едно се трансформира в новата шампионка на Australian Open 2022. Церемонията по награждаване бе повече от прочувствен миг за Барти, а тя не скри сълзите си, до момента в който благодареше на своите почитатели и сънародници за подкрепато в последнити седмици:

" В потрес съм, не мога да осъзная изцяло какво се случва. " - стартира Барти. " Бих желала да благодаря на всички, които стоят зад кулисите на този шампионат. Без тях Australian Open нямаше да бъде същият. Искам да споделя този миг с всички мои сънародници, които ме подкрепяха през последните две седмици. Това е нашият трофей, в случай че всички вие не бяхте до мен, нямаше да бъда в тази позиция.

Публиката в Мелбърн е неповторима. Никъде другаде не мога да открия тази поддръжка. Атмосферата е незаменима, без почитателите нямаше да сбъдна детската си фантазия, а точно да държа купата от Australian Open. До нови срещи! " - приключи Барти.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР