Ашли Барти е новата световна номер 1 в женския тенис,

...
Ашли Барти е новата световна номер 1 в женския тенис,
Коментари Харесай

Ашли Барти: Да съм номер 1 е бонус, нищо не се е променило

Ашли Барти е новата международна номер 1 в женския тенис, откакто завоюва купата в Бирмингам след триумф над Юлия Гьоргес на финала. 43 години по-късно още веднъж австралийка е на върха в международната класация при дамите.

The Barty Party is far from over

Congrats, @ashbar96 on your WTA World No.1 Ranking! #ItTakesWTA pic.twitter.com/kGV2zoyNBv
— WTA (@WTA) June 23, 2019
“За мен и моя екип това беше най-невероятния месец в тениса. Невероятно премеждие, което споделих с всички хора от щаба ми през последните няколко години. Да съм на върха в международната класация е бонус.

Финалът беше с доста високо качество на игра, трябваше да покажа най-хубавото от себе си и се любувах на мача. Беше отлично, че можех да споделя корта с Юлия през днешния ден. Невероятен миг, който споделихме между тях. През цялата седмица също равнището на тениса беше доста високо.

Винаги съм в развой на научаване на нови неща и напредък с всеки шампионат. Във всеки мач научаваш нещо ново и аз се стремя да запаметявам всеки нов подробност, тъй че в идващите няколко седмици това ще бъде доста значимо.

Welcome to the top, @AshBar96!

Aussie Ashleigh Barty becomes the 27th woman to claim No. 1 ranking.
Congratulations, Ash. pic.twitter.com/o0dFSwVSCX
— Tennis Channel (@TennisChannel) June 23, 2019
За мен с моя екип нищо не се е трансформирало, ще си вършим работата по същия метод. Ще се опитваме да се приготвяме по най-хубавия метод, тъй като не можеш да печелиш всеки мач, само че можеш да се поставяш в позиция да се бориш за успехи”, изясни Барти.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР