Ашли Барнс се разписа на два пъти за победата на

...
Ашли Барнс се разписа на два пъти за победата на
Коментари Харесай

Ашли Барнс поведе Бърнли към убедителен успех

Ашли Барнс се разписа на два пъти за успеха на Бърнли против Саутхамптън на старта на сезона. Тимът на Шон Дайч завоюва с 3:0 на “Търс Моор” и стартира по отличен метод акцията. Третият гол бе дело на Гудмундсон в 75-ата минута, а трите попадения паднаха в границите на 12 минути през второто полувреме.

Двубоят не предвещаваше сходно развиване през първата част. Новото попълнение на “светците” Че Адамс пропусна да открие резултата при започване на мача, а Нейтън Редмънд също бе покрай гол. Преди почивката съдията Греъм Скот на три пъти употребява системата за видеоповторение. Първо той анулира попадение на Крис Ууд заради засада, а по-късно преглежда две обстановки за евентуален червен картон, само че не извади подобен.

FULL-TIME Burnley 3-0 Southampton

Ashley Barnes (2) and Johann Berg Gudmundsson strike as Sean Dyche's men make a superb start to the #PL season in front of the Turf Moor faithful#BURSOU pic.twitter.com/3VdvaPUFwU
— Premier League (@premierleague) August 10, 2019
След час игра Барнс откри резултата и последва мощен интервал за домакините. Той се възползва от центриране на новото попълнение Ерик Питърс. Двамата комбинираха още веднъж седем минути по-късно и Барнс удвои задатъка на Бърнли. Гудмундсон се разписа от дребен ъгъл за 3:0 и постави точка на разногласието.
БЪРНЛИ - САУТХАМПТЪН 3:0 1:0 - Барнс (63)
2:0 - Барнс (70)
3:0 - Гудмундсон (75)

СТАТИСТИКА
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
КЛАСИРАНЕ Премиър лийг 1 кръг, събота 10 август  Бърнли 3:0краен резулат  Саутхамптън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР