Ашим Асан е подал иск в съда срещу район Централен“

...
Ашим Асан е подал иск в съда срещу район Централен“
Коментари Харесай

Ашим Асан иска 500 хил. лева обезщетение от общината заради сагата с къщата му

Ашим Асан е подал иск в съда против регион " Централен “ за обезщетение от 500 000 лв. поради подготвяната акция за срутване на къщата му, под претекст, че е противозаконна. Той твърди, че са му нанесени морални вреди и фамилията му претърпява стрес. Според Асан, който счита себе си за фактор в града, всичко това е политическа принуда. Той назова хора от правния отдел в регион Централен " натурални роми, нарушители и лъжци, които са привикнали да лъжат малцинството, тъй като е необразовано и некадърно “. Лъжели всички – " и съдии и прокурори, с цел да се обслужи и угоди на избрана партия “, сподели още Ашим Асан.

Той се опита даже да цитира европейски инструкция, съгласно която не може да се изхвърли и остави на улицата 9-членно семейство, каквото е неговото. Трябва да им се даде друго жилище.

И още веднъж посочи себе си като значим фактор в града при всички избори.

" Искат да счупят гръбнака на Ашим Асан, тъй като през 2023 години идват локални избори “, сподели Асан. И направи опит да замеси политици в абсурда, като непосредствено прикани прокуратурата да проверява избрани лица. 

След това предложения публицистите на обиколка из Аджисан махала, където може да се види по какъв начин хора от актива на други партии в Общинския съвет са си построили къщи даже върху тротоарите и са блокирали пътя, само че тези къщи не се пипат, не се събарят.

" Къщата е на майка ми. След нейната гибел и гибелта на татко ми аз съм правоприемник. От 2010г. имам нотариален акт, сподели Асан и сподели документи. " Още от 1958г. тогавашният общински национален съвет е издал отстъпено право на градеж на татко ми. Според законодателството имаме право на задържане “, добави той.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР