Ъшър ще бъде водещият изпълнител в шоуто между полувремената на

...
Ъшър ще бъде водещият изпълнител в шоуто между полувремената на
Коментари Харесай

Ъшър ще пее в шоуто между полувремената на Супербоул

Ъшър ще бъде водещият реализатор в шоуто сред полувремената на финала на шампионата по американски футбол " Супербоул " в Лас Вегас, заяви АП, базирайки се на Националната футболна лига в Съединени американски щати. Мачът ще се играе на 11 февруари в " Олджайънт Стейдиъм ".

Ъшър е икона, чиито осъществявания са оставили ярка диря в музиката и ние не бихме могли да сме по-развълнувани от опцията той да бъде звезда на шоуто през идната година, сподели в изказване Сет Дудовски, шеф на музикалното звено на Националната футболна лига, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Ъшър има 9 шлагера, достигнали номер 1, и 18, стигнали до челната десетка на класацията на `Билборд " от 1997 година до момента. 44-годишният реализатор е осемкратен притежател на премия " Грами ".

Участието сред полувремената е чест за мен, сподели Ъшър. " Не мога да дочакам времето, когато ще показва пред света невиждано досега в кариерата ми шоу. Благодаря на почитателите и на всеки, който оказа помощ за реализирането на таз опция ", се споделя още в изказването на артиста.

Ъшър си сътрудничи с някои от най-големите звезди в музиката и без подозрение почитателите ще бъдат заинтригувани кой ще се изправи до него по време на шоуто.

" Супербоул " ще означи следващото пето партньорство сред Националната футболна лига и продуцента Джей Зи. През 2023 година звезда на шоуто беше Риана. Това беше и първата година със спонсорство от страна на " Епъл мюзик ".

Шоуто и мачът ще се излъчват по телевизия Си Би Ес.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР