Ъшър разкри, че като по-млад се е грижил за подрастващата

...
Ъшър разкри, че като по-млад се е грижил за подрастващата
Коментари Харесай

Ъшър бил бавачка на Бионсе

Ъшър разкри, че като по-млад се е грижил за подрастващата Бионсе и я e държал надалеч от " неприятностите, в които би могла да се забърка ".

Изпълнителят показа в предаване по-рано тази седмица, че е бил нейна " бавачка ", както и на останалите девойки от към този момент неактивната група Destiny`s Child. Пред водещия той сподели:

" Наблюдавах ги да не създадат някоя нелепост. Аз бях престиж за тях, въпреки че към момента бях младеж. "

По негови думи още тогава Бионсе, която е била на към 11-12 години, е имала гений.

" Тя беше друга, излъчваше искра още от дребна ", добави Ъшър. " Наблюдавах я по какъв начин пораства и се трансформира в звезда. "

Въпреки че е единствено три години по-голям от нея, той показа, че също по този начин ѝ е бил и телохранител.

" Преди да се образува групата Destiny`s Child, Би беше в друга тайфа. Може да се каже, че ги придружавах на техните участия и ги наглеждах ".

Припомняме, че Ъшър ще бъде водещият реализатор в шоуто сред полувремената на финала на шампионата по американски футбол Super Bowl в Лас Вегас на 11 февруари. След като стана ясно, че ще бъде хедлайнер, той показа, че за него това е " сбъдната фантазия ". " Това ще бъде празник за всички, които са ме подкрепяли до този миг. Говоря за шоуто на всеки ", подхвана още веднъж тематиката в предаването актьорът. И наред с осъществяването си, се чака да покаже и фамозните си танцови умения. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР