Ashampoo Burning Studio е великолепна програма за записване на CD/DVD/BlueRay.

...
Ashampoo Burning Studio е великолепна програма за записване на CD/DVD/BlueRay.
Коментари Харесай

Ashampoo Burning Studio 18.0.8 Final

Ashampoo Burning Studio е превъзходна стратегия за записване на CD/DVD/BlueRay. Има богата функционалност, доста прелестен интерфейс, подобаващ за неопитни консуматори. С нейна помощ ще можете да създавате data, audio или DVD дискове, да записвате филми като Video DVD, Video CD (VCD) или Super Video CD (S-VCD), да вършиме CD/DVD облици, да зареждате и записвате project файлове, а също и да изтривате CD-RWs, DVD+RWs, DVD-RWs. Поддържа Drag&Drop, както и други потребни функционалности.

Ashampoo Burning Studio съдържа всички нужни принадлежности за записване на CD, DVD и BlueRay носители. Програмата е известна с това, че с нея се работи доста елементарно и даже неопитните консуматори няма да имат проблеми. Също по този начин има вграден модул за рипване на дискове, опция за автоматизирано нагласяне на съвсем всички варианти и поддръжка на над 1700 записващи устройства. Лиценз: Платен (Shareware) .

Повече за Ashampoo Burning Studio можете да научите от нашата публикация Ashampoo Burning Studio – апаратура и настройка.
#td_uid_40_59d5ef705be66.td-doubleSlider-2.td-item1{background:url(https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2016/07/scr_ashampoo_burning_studio_2017_welcome-80x60.jpg) 0 0 no-repeat}Екрани1 от 1  Купи Ashampoo Burning Studio в този момент!
Официална страница
Изтегли: Ashampoo Burning Studio 18.0.8 Final (104 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР