Аш Палмисиано е готов да мине по пътеката по време

...
Аш Палмисиано е готов да мине по пътеката по време
Коментари Харесай

Звездата от Emmerdale Аш Палмишиано е „благодарен“ да бъде първият транс-жених в сериала, тъй като неговият герой Мати Бартън се жени за любимата си от детството Ейми Уайът

Аш Палмисиано е подготвен да мине по пътеката по време на епизода на Emmerdale в сряда като първия трансджендър жених в сериала (на фотографията през юни предходната година)

34-годишният артист ще бъде забелязан като героя Мати Бартън, до момента в който се дами за своята детска обич Ейми Уайът, изиграна от Натали Ан Джеймисън (на снимката)

„ Много транс хора израстват с мисълта, че никой няма да ги обича. Всички имаме неустановеност като младежи, само че в случай че сте транс, те са големи. Имаше този боязън, че " някой ще ме хване ли, ще ме разбере ли някой? "

„ Когато сте по-млад транс човек, си мислите: „ Никога няма да намеря никого “. Разбирам през какво е минал Мати. Преживял съм го. Почувствах го. “

Аш е бил жертва на доста трансфобии в действителния живот и един път е бил обичай толкоз зле, че „ може “ t stand or see'.

Но той получи доста поло...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР