Асфалтовите настилки са изпълнени през 2014 г., това е и

...
Асфалтовите настилки са изпълнени през 2014 г., това е и
Коментари Харесай

Фирмата, ремонтирала фаталната отсечка, се защити с писмо до медиите

Асфалтовите настилки са изпълнени през 2014 година, това е и годината, в която пътят е пуснат за употреба, две години преди формалното му приемане. Гаранционните периоди обаче, както е регламентирано в Наредбата стартират да текат от датата на сключване на Акт 16, което се случи през 2016 година
 

Това се показва в изпратена до медиите позиция на компанията " Трейс Груп Холд " АД за осъществяването на рехабилитацията на пътя II-16 Мездра-Своге-Нови Искър, на който стана тежката злополука на 25 август.
 
 БГНЕС

" Как е поддържан пътя в този интервал, ние не можем да вземем отношение ", се акцентира в позицията.
 
-->

От компанията прецизират, че Агенция " Пътна инфраструктура " избира компания, която да реализира тази задача. " Нашият ангажимент е само обвързван с недостатъци, които се появяват по трасето в гаранционния двугодишен период. Установените такива, за този 4-годишен интервал не са определящи и възпрепятстващи придвижването ", декларират от компанията.
 
 БГНЕС

" По цялото трасе на второкласния път има сложена отвесна сигнализация и хоризонтална маркировка, указваща рестриктивните мерки на скоростта и заплахите по старопланинския път ", изясняват още от компанията.
 

От компанията декларират подготвеност да окажат цялостно подпомагане на проверяващите органи и да осведомят за свършеното от тях по обекта, след стартирането му в употреба.
 
 БГНЕС

 

От компанията изричат съболезнования на фамилиите на починалите в тежката злополука. В позицията си осведомят за осъществените действия като водещ сътрудник в обединяване ДЗЗД " Трейс Своге ", изпълняващо рехабилитацията на пътя.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР