Асфалтовата настилка на ул. „Ген. Кутузов“ е неравна – това

...
Асфалтовата настилка на ул. „Ген. Кутузов“ е неравна – това
Коментари Харесай

Пловдивчани недоволни от ремонти в кв. Захарна фабрика

Асфалтовата настилка на ул. „ Ген. Кутузов “ е неравна – това твърди в сигнал до „ Марица “ Димитър Пейчев, който живее в кв. „ Захарна фабрика “. Младият мъж споделя, че ремонтът по плана за водния цикъл продължава трудно постепенно. Месеци наред хората са били принудени да газят тиня и да дишат праха на разкопаните улици към ОУ „ Димитър Димов “.



„ Изживяхме един пъкъл. В резултат виждаме, че асфалтът е неравномерен, а от дъждоприемните шахти се разнася зловонна миризма. Предполагаме, че не са направени както би трябвало. Неравности има и по настилката на прилежащата ул. „ Петър Шилев “. Жалко е, че чакахме толкоз дълго време и нека не се постанова скоро отново да вършат поправки “, разяснява Димитър.

Асфалтът на улицата е нов, нови са и тротоарните плочки. Настилката е направена неотдавна, откакто бяха сменени тръбите, видя на място репортерът. На прилежащата улица „ Петър Шилев “ асфалтът в действителност не наподобява равен като тепсия, тук-там има незавършени сектори.

А дребната пресечка на ул. „ Ген. Кутузов “, която минава около учебното заведение и се назовава „ Орлова “, е забравена. На това място към този момент си остават старите тръбопровод и канализация, асфалтът се разрушава и има дупки.

Кметът Здравко Димитров акцентира, че неведнъж от община Пловдив са правени забележки на строителите. „ Проектът се извършва в период, въпреки че ми се искаше да се извърши по-бързо “, показа Димитров. И означи, че строителите бяха спрели работата за три месеца, когато стартира пандемията.

„ Ако има нередности в качеството, би трябвало да бъдат отстранени “, сподели кметът.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР