Асфалтът на малката уличка Димчо Дебелянов в центъра на Пловдив

...
Асфалтът на малката уличка Димчо Дебелянов в центъра на Пловдив
Коментари Харесай

Неволи в синята зона: Таксуват ни по 2 лева за всяка дупка

Асфалтът на дребната уличка " Димчо Дебелянов " в центъра на Пловдив е като сито, видя фоторепортерът на " Марица " през вчерашния ден. За куриоз, тя е включена в синя зона и, откакто спреш, служителят с жилетка незабавно те таксува по 2 лв. за час престой за това, че паркираш в някоя от дупките. Дължината на улицата не е повече от 150 метра, толкоз несъмнено са и ямите. Шофьорите се възмущават, че заплащат за лукса да затъват в кратерите, от които хвърчи трошляк.

Ремонтът на ул. " Димчо Дебелянов " беше очакван в програмата на Община Пловдив за тази година, само че до този миг не е изпълнен.

" В предлагането за бюджета за 2019 година включихме в листата и ул. " Димчо Дебелянов ". Имаме квалифициран план и контракт за взаимна работа с ВиК ЕООД, защото би трябвало да се сменя тръбопровод ", изясни заместник-кметът на регион " Централен " инж. Тошо Пашов. За ремонт са нужни не повече от 110 000 лв..

Кметът на регион " Централен " Георги Стаменов желае дружно с ул. " Димчо Дебелянов " да бъде ремонтирана и прилежащата ул. " Щросмайер ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР